Information om partikongressen

Den 12-16 maj 2021 arrangerar Socialdemokraterna en nationell partikongress. Inför kongressen har alla medlemmar möjlighet att skriva motioner som vi på ett medlemsmöte beslutar om vi vill skicka vidare till kongressen eller inte. Genom motioner har du som medlem möjlighet att påverka den politik som vårt parti driver.

Sista dagen för att skicka in en motion är den 25 oktober. Motionen ska skickas till sap.oskarshamn@telia.com. Vill du ha hjälp och feedback på din motion så kan du skicka ett mail så försöker vi hjälpa dig. Tänk dock på att vara ute i god tid.

Till partikongressen så röstar vi tillsammans om vilka medlemmar som ska åka som ombud och företräda oss. Den som vill åka som ombud ska anmäla detta eller bli nominerad av en annan medlem. Alla som är nominerade kommer sedan föras upp på en valsedel i bokstavsordning och alla medlemmar får rösta om vilka de vill ska företräda oss.

Sista dag att nominera ombud till partikongressen är 1 november. Nomineringar skickas till sap.oskarshamn@telia.com. Alla nominerade måste vara tillfrågade.

facebook Twitter Email