Stefan Löfven i Oskarshamn

Tisdagen den fjärde juli besökte statsminister Stefan Löfven Kalmar län. Statsministern valde under sitt besök i länet att fokusera på industrin genom att i Oskarshamn besöka Scania och turism genom att i Borgholm besöka Böda sand.

Under besöket på Scania deltog Anton Sejnehed, ordförande för Socialdemokraterna i Oskarshamns kommun, Laila Naraghi, riksdagsledamot och Peter Wretlund, kommunstyrelsens ordförande i Oskarshamns kommun. Besöket började med att platscheferna Johan och Roger presenterade Scanias fabrik i Oskarshamn och dess utveckling under de senaste åren, men också vad som krävs för att Scania ska kunna fortsätta att utvecklas. Därefter fick statsministern en rundvandring i den nya karossverkstaden, där anställda fick presentera olika moment som sker i den nya verkstaden. Besökt på Scania avslutades med lunch i Furan där statsministern och de anställda som visat runt fick möjlighet att samtala.

Från Oskarshamn tog statsministern sig till Byxelkrok med färjan. Vid färjan slöt flera partikamrater från Oskarshamn upp. Det var Mathias, Catrin, Axel, Elin, Mikaela, Sara, Rigmor, Thina och Anna-Lena som tog tillfället i akt att träffa statsministern på hemmaplan.

Här kan ni se några bilder från statsminister Stefan Löfvens besök i Oskarshamn och Borgholm:

Opslået af Socialdemokraterna i Oskarshamns kommun på 4. juli 2017

facebook Twitter Email