Välkommen på medlemsmöte

Hej,

Klockan är drygt 20.00 och det är fortfarande ljust och varmt ute. Det känns verkligen som att sommaren har kommit, trots att det bara är maj.

För varje dag som går kommer vi allt närmare valet. Allas insatser är viktiga för att vi ska vinna valet lokalt, regionalt och nationellt. Det kan handla om att vara med och knacka dörr, dela material eller vara med vid en marknad. Men du gör också en insats när du pratar med din granne och familj. Alla insatser är viktiga för Socialdemokraterna, glöm inte bort det. Vid medlemsmötet den 28 maj kommer vi prata mer om valet och hur vi alla kan hjälpas åt för att bidra till valvinst. Kan du inte komma så får du jättegärna höra av dig till mig om på vilket sätt du kan tänka dig vara med för att bidra till en valvinst.

Vid medlemsmötet kommer vi att prata om hur allas insats i valrörelsen är viktig. Att knacka dörr kräver många människor och tar tid, men det är också viktigt att det finns människor som är beredda att dela ut material i brevlådor. Jag skulle därför vara tacksam om du till medlemsmötet vill fundera på vilka gator du är beredd att dela material på. Har du inte möjlighet att komma på mötet så får du gärna maila till mig.

Eftersom vi hoppas på att det underbara vädret fortsätter att hålla i sig så kommer vi ha vårt medlemsmöte vid Fallebo Gård. I samband med mötet grillar vi korv och har det trevligt.

Tid och plats för medlemsmötet:
28 maj, kl. 18.00
Fallebo Gård, Oskarshamn

Dagordning:
Mötets öppnande
Val av justerare
Fastställande av antalet röstberättigande
Fastställande av dagordning
Aktuell politik
Val av ledamot till valberedningen för offentliga uppdrag
Alla S-föreningar och medlemmar har haft möjlighet att nominera till uppdraget som ledamot i valberedningen för offentliga uppdrag. Vår valberedning för interna uppdrag bereder valet och återkommer.
Valet 2018
Övriga frågor

Vänliga hälsningar
Anton Sejnehed
Ordförande för Socialdemokraterna i Oskarshamns kommun

facebook Twitter Email