MEDLEMSBREV FRÅN SOCIALDEMOKRATERNA

I vårt lokala medlemsbrev från Socialdemokraterna i Oskarshamn kan du läsa om vilka aktiviteter som sker, och vilka medlemsmöten som är planerade under hösten. Det är tillsammans vi utvecklar vårt parti, vår politik och vår kommun – kom därför gärna på någon av höstens aktiviteter och dela med dig av dina tankar och idéer.


VÄLKOMMEN PÅ MEDLEMSMÖTE
Den 30 september klockan 18.00 bjuder Socialdemokraterna in alla medlemmar på medlemsmöte. Andreas Erlandsson kommer att prata om aktuella frågor i kommunen och eventuellt om kommunens budget och hur den påverkas av regeringens budget.

Dagordningen skickas ut per mail senast 16 september. Om du inte får våra mail så var snäll och skicka ett mail till sap.oskarshamn@telia.com så ordnar vi att du får dessa i fortsättningen.

Tid: 30 september, kl. 18.00
Plats: Folkets park, Oskarshamn  


MEDLEMSMÖTEN
Våra medlemsmöten kommer under 2019 att vara i Folkets Park. Vi börjar våra möten klockan 18.00.

Datum och tid: Plats: Kommentar:
30 september kl. 18.00 Folkets park, Oskarshamn  
21 oktober kl. 18.00 Folkets park, Oskarshamn Tema klimat- och hållbarhetsfrågor
2 december kl. 18.00 Folkets park, Oskarshamn Julavslutning med mat

STUDIER
Under hösten planerar vi för en medlemsutbildning steg 1 med tre träffar om arbetarrörelsens historia, paritets organisation och framtid. Är du intresserad av att delta? Meddela oss det, och gärna om du föredrar en vardagskväll eller en söndag. Vi återkommer sedan med mer information.

Hör av dig till sap.oskarshamn@telia.com


PRIDEPARAD I OSKARSHAMN!
Den 6 september kl. 18.00 anordnas ett pridetåg i Oskarshamn. Socialdemokraterna kommer gå i tåget och det vore roligt om vi blev riktigt många socialdemokrater som tillsammans visar att vi står upp för allas lika värde och allas rätt att älska vem man vill. Samling är kl. 17.40 på Lilla torget. Socialdemokraterna har prideflaggor så alla kan få varsin!


RIKSDAGSLEDAMOT LAILA NARAGHI PRESENTERAR REGERINGENS HÖSTBUDGET
LO Facket Oskarshamn bjuder in till ett frukostmöte där vår riksdagsledamot Laila Naraghi presenterar regeringens höstbudget. Frukosten äger rum den 19 september klockan 08.00-09.00 på Hotell Post. Anmälan görs till catrin.alfredsson@telia.com senast 15 september.


INTERNATIONELLA FRÅGOR
I våras hade vi ett medlemsmöte där temat var internationella frågor. Tormod och Sven-Åke är engagerade i dessa och vill ha kontakt med flera som är intresserade av att engagera sig och driva projekt inom ramen för arbetarrörelsen. Är du intresserad av att vara med? Hör av dig till Tormod eller Sven-Åke. 

Sven-Åke: johansson.svenake@gmail.com
Tormod: tormodnesset@hotmail.com


KLIMAT- OCH HÅLLBARHETSFRÅGOR
Klimat och hållbarhet är det område som flest medlemmar har angett intresse för att diskutera. Styrelsen anser därför att det finns behov av att ge medlemmar möjlighet att fördjupa sig inom klimat- och hållbarhetsarbete detta med syfte att vässa partiets lokala arbete med klimat och hållbarhet.

Är du intresserad av att vara med? Kontakta Jonas Brorsson, jonas.o.brorsson.politik@oskarshamn.se eller Stellan Lindeberg, stellan.lindeberg.politik@oskarshamn.se


TRAKTORRACET
Den 12 oktober är det dags för LRFs årliga traktorrace. Vi har som ambition att vara på plats och samtala med besökare även i år. Vill du vara med? Hör av dig till anton.sejnehed@oskarshamn.se så får du mer information om vilka tider som finns att välja på under dagen.  


HÖSTKAMPANJ
I oktober/november kommer partiet anordna en nationell höstkampanj där partiet i hela landet ska delta. Det kommer vara fokus på dörrknackning. När vi har fått mer information från partiet nationellt om vilka veckor som kampanjen pågår så återkommer vi med mer information. Hör gärna av dig redan nu om du är intresserad av att delta. Hör av dig till anton.sejnehed@oskarshamn.se så får du mer information. 


Hör av dig om du har några frågor eller om det är något du vill diskutera.
Anton Sejnehed
Ordförande Socialdemokraterna i Oskarshamns kommun

facebook Twitter Email