Slopade patientavgifter för personer över 65 år med fortsatt socialdemokratiskt styre

Vi socialdemokrater arbetar ständigt på att varje dag bli bättre och ta nya steg för att ligga i framkant. Vi var först i landet med att slopa patientavgifterna för personer över 85 år, vilket hela landet sedan tog efter. Vi ska fortsatt ligga i framkant. Därför vill vi socialdemokrater med ditt förtroende och din röst för fyra nya år ta nästa steg och slopa patientavgifterna för personer över 65 år.

Vi har styrt Region Kalmar län och nått toppresultat i en mängd nationella mätningar där vi har landets nöjdaste patienter, sjukhus i toppklass och bäst sjukhusmat. Oavsett utmaning har alla länsbor kunnat lita på sjukvården och dess medarbetare. Men vi nöjer oss inte, vi vill mer.

För oss socialdemokrater är det viktigt att genomföra det vi lovar, precis som vi alltid har gjort. Med ditt förtroende och ett fortsatt socialdemokratiskt styrt Region Kalmar län ska vi se till att ingen över 65 år ska betala avgifter för öppenvården i vårt län. För oss är det självklart; sjukvården ska aldrig få bli en plånboksfråga. Vi socialdemokrater vill att våra äldre ska ha god tillgång till den bästa möjliga vård och omsorgen oavsett pension eller ekonomisk situation.

Elin Sejnehed, Rickard Bäck och Peter Wretlund är alla tre kandidater från Oskarshamns kommun till Region Kalmar län.
facebook Twitter Email